Merhabalar ben bu filesi X kişisinden ücretli şekilde aldım ve satiş konusu devam ediyor lakin benim SATİŞ YASAGIM OLDUGU İÇİN şikayet edemedim,kullanıcı hala arkamdan ve başkalarına satiş yapıyor ve bana hala sallamaya devam ediyormuş.
Bu filesde emegi geçen herkese teşekkür ederim,ben güzel bir yola cıkmıştı
m çalıştıgım insanları bildigi halde yanliş yaparak para kazanma odaklı değil'de 300k bütceli fileslar ile yürümeyi tercih eden sana " abi " dedigim halde onları tercih ettin başarılar dilerim hayatında
Gelelim konumuza
Hatalar :
İleri saatlerde oyun aktif kaldıkca packet hatası yemeye başlıcaktır syser aktif takip edin winscp üzerinde.
Şaman sistemi sorunlu kendı kendıne affect olusturuyor maplerde.
Dungeon sistemi sıkıntılı aynı index atabiliyor.
Şimdi biliyorum arkamdan sallayan herkes bu filesi indirip kullanıcak haydi kullanın iyisiniz gene
Freebsd 13.2+
Mariadb 10.6.16
pkg install python3
INDIR
Navicat
id: light
şifre: password
Bu filesde emegi geçen herkese teşekkür ederim,ben güzel bir yola cıkmıştı
m çalıştıgım insanları bildigi halde yanliş yaparak para kazanma odaklı değil'de 300k bütceli fileslar ile yürümeyi tercih eden sana " abi " dedigim halde onları tercih ettin başarılar dilerim hayatında
Gelelim konumuza
Hatalar :
İleri saatlerde oyun aktif kaldıkca packet hatası yemeye başlıcaktır syser aktif takip edin winscp üzerinde.
Şaman sistemi sorunlu kendı kendıne affect olusturuyor maplerde.
Dungeon sistemi sıkıntılı aynı index atabiliyor.

Şimdi biliyorum arkamdan sallayan herkes bu filesi indirip kullanıcak haydi kullanın iyisiniz gene
Freebsd 13.2+
Mariadb 10.6.16
pkg install python3
INDIR
Navicat
id: light
şifre: password